Glumačka igra croatian.filma & Filmske RUNDE

29.09.2020

Svojim glasom priključite se odabiru najzanimljivijeg glumačkog ostvarenja u sklopu glumačke igre croatian.filma & Filmske RUNDE!

Revija hrvatskog kratkometražnog filma – Filmska RUNDA, koja ove godine slavi svoje peto izdanje, godišnji je audiovizualni program neprofitne umjetničke organizacije Teatar to go. Osječka će publika 16. i 17. listopada imati prilike pogledati recentna hrvatska kratkometražna ostvarenja svih rodova i žanrova u prostorima kina Urania.

Filmska RUNDA svake godine u fokus stavlja jednu filmsku profesiju koju kroz edukativni i filmski program te gostujuće autore približava publici, a ove godine, u suradnji s croatian.filmom, predstavlja vam glumu! Ovu zanimljivu profesiju predstavit ćemo kroz glumačku igru, a ovim vas putem pozivamo da se svojim glasom priključite odabiru najzanimljivijeg glumačkog ostvarenja!

Ono što trebate napraviti jest putem platforme croatian.filma pogledati selekciju od 15 igranih filmova te u anketi dati glas za film koji po vašem mišljenju sadrži najimpresivnija, najzanimljivija i autentična glumačka ostvarenja. Igra traje do 12. listopada 2020. Finalnih 5 filmova po izboru žirija i najbolji po odabiru publike prikazat će se u sklopu Filmske RUNDE, 17. listopada u kinu Urania u Osijeku.

Predselekciju od 15 igranih filmova odabrao je filmski kritičar Mario Kozina s ciljem da vam usmjeri pažnju na zanimljiva i autentična glumačka ostvarenja. Osim ocjena publike i stručni glumački žiri u sastavu Mia Anočić – Valentić, Hrvoje Barišić, Areta Ćurković, Krešimir Mikić, Domagoj Mrkonjić ocijenit će i dati svoje mišljenje o glumačkom umijeću kolega.

Više o glumačkoj igri croatian.filma & Filmske RUNDE te kako glasati za svoje favorite pronađite na ovom linku