Napravljena je špica 4. Filmske RUNDE!

10.05.2019

Polaznici Špica radionice koja se ove godine održavala od 12. do 15. travnja u Galeriji Waldinger u Osijeku, napravili su najavnu špicu ovogodišnje Filmske RUNDE. Ta praktična radionica bila je namijenjena svima koji žele uploviti u filmski medij i kreativno se izražavati.

Ovogodišnji voditelj bio je profesionalni montažer, snimatelj i filmski autor, Osječanin Antun Balog koji je polaznicima na različitim primjerima pokazao kako proces montaže izgleda u praksi te su zajedničkim radom, od ideje na papiru do finalnog produkta, kreirali špicu 4. Filmske RUNDE.

Dosadašnje špice Filmske RUNDE nastale na Špica radionici pod mentorstvom iskusnih filmaša, redovno su ulazile u konkurenciju Filmske reviju mladeži u Karlovcu, što je omogućilo polaznicima špica radionice i da predstave svoj uradak i razmijene iskustva s brojnim mladim filmašima iz cijelog svijeta.

Filmska RUNDA, revija hrvatskog kratkog filma, odvija se od 31. svibnja do 01. Lipnja 2019., a do tada vas čekaju nove aktivnosti, radionice i iznenađenja. Pratite nas na facebook stranici Filmske RUNDE i na www.filmskarunda.com

Aktivnost programa se provodi uz financijsku podršku HAVC-a, DHFR-a, Zaklade "Kultura nova", grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.